برند سازی رو در واقع می شه گفت که یه قدرت نرم هستش. همونطور که برندسازی یک محصول برای شناخته شدن اون لازم هستش، برند سازی خواننده هم برای شناخته شدن الزامی هستش.
این روزها وقتیکه به سایت های موزیک سر می زنیم با تعداد زیادی آهنگ مواجه می شیم که خوانندههای متعددی اونها رو خوندن. تقریبا می شه گفت که اکثر اونها برای ما نا شناس هستند و ما اونها رو اصلا نمی شناسیم.
این نا آشنا بودن باعث می شه ما اصلا سراغ اون آهنگها نریم ولی در خیلی از مواقع اون خوانندهها هم صدای خوبی دارند و هم کارهای خوبی رو خوندن ولی چون درست و بجا روی برند سازی اونها کار نشده کماکان نا شناخته موندند.
امروزه فقط صدای خوب داشتن برای شهرت رسیدن کافی نیستش، یک خواننده هم برای شناخته شدن بین مردم باید به نوعی برند سازی بشه.
برای به شهرت رسیدن و برند سازی باید نگاهی استراتژیک و آینده محور داشته باشید و علاوه بر اینکه برای حال برنامهریزی میکنید باید برای آینده هم این برنامهریزی رو داشته باشید.
خیلی از خوانندهها با مفهوم برندسازی آشنا نیستن و نمیدونن چه مسیری رو باید طی کنن تا به شهرت برسن. خیلی از افراد این باور رو دارن که صدام خوبه پس منم مثل بقیه میتونم به شهرت برسم.
بر اساس همین باور آهنگشونو می خونن و توی سایتهای موزیک میذارن و منتظر معجزه میمونن تا شهرت بیاد سراغشون.
ما در آکادمی پورپروین مسیر برند سازی خواننده رو برنامه ریزی کردیم و اسم اونو موزیک مارکتینگ گذاشتیم.
برند سازی اگر چه کار آسونی نیست ولی با داشتن برنامه ریزی و انجام دادن درست این برنامه می تونید این اتفاق رو رقم بزنید.
برای برند سازی توی مرحله اول باید به این برسید که شخصیت و هدفتون چی هستش؟ سبکی که می خواید دنبال کنید چی هستش؟ که ما طی مشاورههایی که بهتون میدیم متوجه تمامی این عوامل میشید.
طبیعتا ما همه جنبههای زندگی رو نمیتونیم پیشبینی کنیم اما می تونیم با تهیه یک چشم انداز بلند مدت و هدفمندی به برند شدنمون کمک کنیم.
قانون اساسی در برند سازی : متمایز بودن فرد
همه خوانندههایی که به شهرت رسیدن متمایز از همدیگه بودن، با کپی کردن از هم دیگه به شهرت نرسیدن.
مسلما همه ما توی زندگیمون کسایی رو میشناسیم که اومدن از خوانندههای دیگه تقلید کردن ولی در نهایت موفق نشدن پس چیزی که خیلی باید به اون توجه کنید تفاوت با بقیه هستش.
چیزی که باعث می شه یه خواننده به شهرت برسه داشتن یه سری ویژگیهای منحصر به فرد هستش.
این ویژگیها می تونه توی لحن خوانش ، نوع ترانه و ملودی ،نوع موزیک ویدئو و خیلی چیزهای دیگه باشه ولی برای متفاوت بودن باید ببینید روی کدوم یکی از این ویژگیها توانایی بیشتری دارید و روی اون تمرکز کنید.
باید توجه داشته باشید که از کپی کردن و تکرار روشهایی که دیگر خوانندهها انجام دادند دوری کنید.
سوالی که ممکنه برای خیلیها پیش بیاد این هستش که خیلی از خوانندهها یی که امروزه به شهرت رسیدن همشون یه مسیر رو رفتن. درسته که مسیر کلی برند سازی یکسان هستش ولی با دقت بیشتر متوجه میشید که همه اون خوانندهها یه سری ویژگیهای منحصر به فرد خودشون رو داشتن.
کپی کردن از شما یک خواننده درجه دوم می سازه
بعد از تهیه این چشمانداز، مثل محصولی که برای فروش اون نیاز هستش که بازار رو بشناسیم و ببینیم چه نوع مشتری وجود داره، برای برند سازی خواننده هم نیاز هستش که مخاطب رو هم بشناسیم تا بدونیم مخاطب چه نوع آهنگی رو دوست داره، چه نوع ترانه و ملودی رو می پسنده و عواملی از این قبیل.
پس شناخت مخاطب توی شهرت رسیدن خواننده نقش خیلی مهمی رو داره که باید مد نظر قرار بدیم.
شناخت مخاطب شاید به ظاهر کار آسونی باشه ولی جذب مخاطب به خیلی عوامل بستگی داره که آکادمی آموزش خوانندگی پورپروین طی بررسیهای دقیق و طبق تحقیقهای انجام داده، بر اساس عواملی چون شخصیت خود خواننده و دیگر عوامل مخاطب رو شناسایی و برای جذب اون برنامهریزی میکنه.
یکی از تاثیر گذارترین کارها برای جذب مخاطب این هستش که در فضای آنلاین و مجازی فعال باشید. که در این باره آکادمی پورپروین طی جلساتی که با خوانندهها برگزار میکنه مفصلا صحبت میشه و به طور دقیق بهشون گفته میشه که چهجوری فعالیتشون رو در فضای مجازی انجام بدن.
نکتهای رو که باید بهش توجه کنیم این هستش که نداشتن صفحه شخصی در فضای آنلاین و مجازی باعث میشه که با جستجوی نامتون یا نتیجهای پیدا نشه یا نتایجی مربوط به کسای دیگه نمایش داده بشه و این موضوع تاثیر منفی توی نگاه مخاطب رو به همراه داره.
بحث برند سازی خواننده بسیار وسیع هستش. در اینجا فقط تنها به یه سری نکات استراتژیک ابتدایی و همچنین تعدادی نکات کاربردی اشاره شده.
در جلسات مشاوره و کلاس آموزش خوانندگی به صورت جامع و کامل درباره تمامی نکات و راه حلهای مربوطه صحبت میشه.
لطفا جهت گرفتن مشاوره به بخش ارتباط با ما مراجعه فرمایید.